Recent Activity

Activity stream for all registered members at E3D BigBox Forum.

  1. Dan Halsall replied to the thread Titan Aero Drive gear and bearing alignment.

    Hi Martin, this is my fault, I was waiting to see that this was resolved here first I will reply via email today however looking at the...

    Jun 28, 2017 at 10:35 AM
  2. MacRaven replied to the thread Titan Aero Stringing / Heat Sink Cooling.

    Hi, may i know the rest of your now working settings? I have actualy the problem of excessive stringing with the Aero. Maybe i have...

    Jun 27, 2017 at 8:36 PM
  3. Rory liked Faeia's post in the thread An Alternative to Groovemount.

    Thanks for sending one my way Rory! I am liking the new design better than the original groovemount for sure. Biggest plus point for me...

    Jun 27, 2017 at 2:26 PM
  4. Euter replied to the thread Titan Aero Drive gear and bearing alignment.

    It would be great to write some blog post how to solve it and send it to other customers. Btw I have another issue with scratched nozzle...

    Jun 27, 2017 at 12:52 PM
  5. Rubikscuber202 replied to the thread Titan Chimera Build Huge issues.

    yeah i figured that. and as stated it looks fine now(sounds better to) . But now the Duets just stopped completly, now trying to get it...

    Jun 27, 2017 at 11:01 AM
  6. Antoine replied to the thread Titan firmware for lulzbot taz 3.

    Sorry sorry about that. The steps are the same though. You should find the settings for step/mm in the "configuration.h" file.

    Jun 27, 2017 at 9:29 AM
  7. Antoine replied to the thread Titan Aero Drive gear and bearing alignment.

    Happy that it worked out. The cause has been identified. We have recently moved the "pressing" location, and in the move it seems that...

    Jun 27, 2017 at 9:27 AM
  8. Euter replied to the thread Titan Aero Drive gear and bearing alignment.

    After several hammer strokes, the hobbed gear is aligned and the problem is resolved. Thanks.

    Jun 27, 2017 at 8:52 AM
  9. m4rtin replied to the thread Titan firmware for lulzbot taz 3.

    thanks for the reply, will try to modify the firmware and update. BTW I am not using the titan aero, I am using the original titan extruder.

    Jun 27, 2017 at 4:06 AM
  10. elmoret replied to the thread Titan Chimera Build Huge issues.

    You can't extrude much faster than 5mm/sec with v6, it is too high of a melt flow rate. 10mm/sec is 24mm^3/sec is which too high of a...

    Jun 27, 2017 at 3:48 AM
  11. elmoret replied to the thread Titan Aero Drive gear and bearing alignment.

    I don't have a Titan in front of me to check, but couldn't this also be caused by using a mirrored idler in a non-mirrored Titan?

    Jun 26, 2017 at 11:09 PM
  12. Rubikscuber202 replied to the thread Titan Chimera Build Huge issues.

    yeah checked that extrusion works far better at 220, but now my Duet stopped working. so i cant Test anything currently now writing in...

    Jun 26, 2017 at 9:27 PM
  13. Tincho85 replied to the thread Nema17 Slimline rated current?.

    Thanks Anoine, that pdf seems new, or at least that's not the one they share under "description". It seems to correlate to the info...

    Jun 26, 2017 at 5:49 PM
  14. Antoine replied to the thread Titan Chimera Build Huge issues.

    Check the filament diameter in Cura. You are using 1.75mm and Cura usually defaults to 3mm, hence the under-extrusion. I'd also bump up...

    Jun 26, 2017 at 3:37 PM
  15. Rubikscuber202 attached a file to the thread Titan Chimera Build Huge issues.

    This is the Cura Output.[ATTACH] This is matterslice [ATTACH] And the head+titan[ATTACH] [ATTACH]

    20170626_154123.jpg 20170626_154134.jpg 20170626_154452.jpg 20170626_154437.jpg Jun 26, 2017 at 2:51 PM
Loading...