LM8UU started leaking ball bearings while x axis y axis install

Discussion in 'Build Help' started by Gregory Grubbs, Mar 6, 2016.

  1. Gregory Grubbs

    Gregory Grubbs Active Member

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    41
    Likes Received:
    4
    As topic says. It still smoother but I do see some missing its from the lm8uu on the x axis idler carriage. Is this okay or what steps do I take here?
     
  2. amdbuilder

    amdbuilder Active Member

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    5
    I would be inclined to contact support, as far as I know it should be leaking ball bearings.
     
  3. Mike Kelly

    Mike Kelly Volunteer

    Joined:
    Mar 7, 2014
    Messages:
    444
    Likes Received:
    89
    Yeah this can happen if you take them off and on. I'd contact support about replacements if you notice any issues. I've run bearings before without all their balls and for the most part I couldn't tell
     
  4. Chase.Wichert

    Chase.Wichert Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    774
    Likes Received:
    207
    *shouldn't* be leaking ball bearings.
     
  5. Mike Kelly

    Mike Kelly Volunteer

    Joined:
    Mar 7, 2014
    Messages:
    444
    Likes Received:
    89
    You should be able to edit posts, does it not show an option to do so?

    e: just double checked the permission, may not have been enabled
     
  6. Chase.Wichert

    Chase.Wichert Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    774
    Likes Received:
    207
    It wasn't my post...
     
  7. Mike Kelly

    Mike Kelly Volunteer

    Joined:
    Mar 7, 2014
    Messages:
    444
    Likes Received:
    89
    Oh geez... :oops:
     
    Gregory Grubbs and PsyVision like this.
  8. Chase.Wichert

    Chase.Wichert Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    774
    Likes Received:
    207

Share This Page