SOLVED stuck in "heating" cycle

Discussion in 'Calibration, Help, and Troubleshooting' started by TstarkEngineering, Dec 30, 2016.

  1. TstarkEngineering

    TstarkEngineering Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    450
    Likes Received:
    120
  2. Alex9779

    Alex9779 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    2,405
    Likes Received:
    731
    Did it work before?
    Did you change anything?
    Are the temperatures stable?
     
  3. TstarkEngineering

    TstarkEngineering Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    450
    Likes Received:
    120
    This is the first time I've ever tried to run dual extrusion.
    I was using a different profile before but this profile seems to work with 1 nozzle.
    Temps are fairly stable +/- 3 degrees
     
  4. Alex9779

    Alex9779 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    2,405
    Likes Received:
    731
    Are you printing from SD? If not the terminal output would be great.
    Unfortunately there is no way to make Marlin stop waiting on heating. You give the command and normally it should fail with an error after sometime. But I had that myself sometimes too... Mabye run a PID calibration for both hotends and choose values fairly between both results...
     
    mike01hu likes this.
  5. TstarkEngineering

    TstarkEngineering Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    450
    Likes Received:
    120
    Ran PID autotune again and it seemed to do the trick.

    Thank you
     

Share This Page